Reference

Začalo to fixací na HU

Celé to začalo, tak že se nám ozvali z banky kvůli fixaci k hypotéce. Domluvili si s námi schůzku, ale nic se nám tam nezdálo a celá konverzace byla hrozně křečovitá. Proto jsme se rozhodli oslovit okolí a bratr manžela nám doporučil právě Vysloužilovi. Schůzky rozhodně nelitujeme, nic nám nenutili, vše probíhalo v přátelském duchu, což jsme jinde nezažili. Díky jejich pomoci máme daleko nižší úrok a po svěření dalších dokumentů i výhodnější životní pojištění. Do budoucna hodláme s jejich pomocí řešit vše, co se financí týká. Manžele Vysloužilovi jsme neváhali doporučit rodině a kamarádům.

Pavla a Dalibor

Sami bychom nedokázali některé situace vyřešit

Děkujeme  Vysloužilovým za spolupráci a čas, který jste nám věnovali. Ještě před pár měsíci by nás nenapadlo, že budeme mít vyřešených tolik věcí, jak naše finance, tak refinancování našeho úvěru a že se dokonce staneme majitelé domu. Bez Vašich rad a pomoci bychom určitě sami nedokázali některé situace vyřešit a jsme rádi, že Vaše služby můžeme využívat i v budoucnosti. Také bychom rádi pochválili Vaši asistentku Moniku Štěpánkovou, která je velmi vstřícná, ochotná a milá. Určitě Vás moc rádi doporučíme našim přátelům a známým.

Nicol a Michal

o 7 let dřív

Na spolupráci s Vysloužilovými si nejvíce cením úspory mého času, kdy nemusím všechny instituce "obíhat" sama, velké ochoty vše vysvětlit oproti přístupu v bance. Ve všech oblastech jsou flexibilní - kdykoliv s nimi můžu řešit úpravy penzijního spoření, životního pojištění, poplatky na běžných účtech a spoření. Vždy jsou velmi příjemní, ochotní mi vyjít vstříc a najít pro mne výhodné řešení. Nejvíce mne mrzí, že jsme se nesetkali už před 7 lety - věděla bych, jak důležité je si pravidelně spořit a naučila bych se dříve pracovat se svými financemi mnohem efektivněji naž tomu bylo v minulosti.

Kateřina

Našli jsme je přes internet

Začlo to tím, že jsme si vyhlédli rodinný domek. Obešli jsme proto několik bank s žádostí o hypoteční úvěr. Všem číslicím, papírování a celkovému procesu získání hypotéky jsme moc nerozumněli. V bance nám nedokázali odpovědět na všechny otázky(např. jak řešit mateřskou, výpadek přijmu, nemoc atd.) s tím, že si pak vše vyřešíme v budoucnu s konkrétním hypotečním specialistou.

Na internetu jsme si proto vyhledali "finanční poradenství Prostějov". Domluvili jsme si schůzku s Vysloužilovými, na té jsme si ujasnili, proč jsme se na ně obrátili, co máme za plány do budoucna kromě pořízení RD (děti, auto, atd.), jaké jsou naše finanční rezervy, přijmy, výdaje. Paní Vysloužilová nám vysvětlila úskalí hypoték, odpověděla na veškeré naše otázky, poradila co dělat v případě nemoci, neschopnosti splácet a také proč nenechávat peníze na účtu, když můžou vydělávat... Dokonce nám v bance domluvila mnohem lepší úrok, než nabízeli nám samotným. A nakonec nám také vykomunikovala veškeré věci s realitním makléřem, takže naším úkolem bylo více méně jen: přijít, přečíst, podepsat. Jsme jí za veškerou pomoct velmi vděční a rádi ji doporučíme dál.

Alena a Petr

Mám ekonomickou VŠ

Sice mám vystudovanou ekonomickou vysokou školu, kde jsme měli i předměty týkající se financí, ale pokud se člověk v tomto oboru nepohybuje denně, nemá moc šancí získat dobrý přehled. Proto jsem své finanční záležitosti svěřila do rukou Vysloužilovým. Jelikož mají rozsáhlý přehled, svou práci dělají svědomitě, pořád se ve svém oboru vzdělávají a sledují aktuality na trhu. S Pavčou se známe od střední školy a spolu s Liborem mají mou plnou důvěru. Vím, že je o mé peníze dobře postaráno. Oceňuji mimo jejich znalostí především osobní přístup a ochotu vždy najít to nejlepší řešení. Na Vysloužilových je vidět, že je jejich práce baví, a proto jsou jedničkami ve svém oboru!

Jana

Kvalitní servis

S paní Vysloužilovou jsem začala spolupracovat v roce 2011 a po celou dobu nejvíce oceňuji především osobní přístup, ochotu poradit a najít si na mne vždy čas. Manželé Vysloužilovi mi spravují celé portfolio, a proto si vážím jejich vytrvalosti při hledání řešení mých záměrů. V neposlední řadě musím vyzdvihnout trpělivost, s jakou vždy možnosti řešení vysvětlují nám běžným lidem.

Jana

Úspora času

Vzhledem k tomu, že jsme velmi pracovně vytíženi, tak nejvíce oceňujeme flexibilitu a časovou úsporu díky spolupráci s Vysloužilovými. Navíc nám pravidelně hlídají a přepočítávají aktuálně ke všem výročím všechny majetkové smlouvy a smlouvy na auta. Většinu věcí řešíme přes internet, takže nemusím ani nikam jezdit. Jen tak dál! 🙂

Sylvie a Štěpán

Ikdyž to nevyšlo poprvé...

Rozhodli jsme se koupit si dům. Na Vysloužilovi jsme dostali doporučení od naší spolupracovnice. Pomohli nám vše vyřídit. Najednou banka úvěr zamítla kvůli nesrovnalostem v katastru. Za 14 dnů nám měla vypršet rezervační smlouva a dům mohl koupit další zájemce. Jenom díky rychlému jednání, znalostem a praxi Vysloužilových jsme o dům nepřišli! Nejvíce nás oslovila jejich otevřenost, ochota poradit a vše vysvětlit tak, abychom tomu rozuměli. Veškeré papírování vyřešili za nás, my jsme jen dodali dokumenty, které ke všemu potřebovali. Pokud přemýšlíte s kým se o svým financích poradit, tak už nemusíte!

Alžběta a Martin

Vše na jednom místě

I přesto, že máme v okolí kamarády, kteří se zabývají financemi, rozhodli jsme se pro spolupráci s Vysloužilovými. Jako jediní nám dokážou zajistit vše na jednom místě - hypotéka, spoření, investice, pojištění, penzijka....zkrátka vše. Velmi oceňujeme rychlé jednání, zázemí kanceláře - asistentky, přehled o možnostech trhu a dlouhodobou spolupráci. Z technických věcí nás nejvíce zaujal portál, kde máme on-line přehledně vedeneny informace o všech smlouvách, platbách a jejich stavu bez ohledu na to, kým byly sjednány. Zkrátka komplexní finační poradenství, jak má být. Rádi Vysloužilovi doporučujeme kamarádům a rodině. Pokud se teď rozmýšlíte, zda jejich služby využít, už neváhejte. Děkujeme!

Wendy a Honza